A felesége miatt akasztotta fel magát?

Felakasztotta magát a felesége megölésével gyanúsított, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában előzetes letartóztatását töltő csókakői férfi – közölte pénteken a rendőrség az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/777328" target="_blank"><strong>• A férj végzett volna az asszonnyal?</strong></a>

MNO
2011. 05. 13. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fogda őrszemélyzete szerdán késő este, ellenőrzés közben vette észre, hogy a 30 éves őrizetes, aki a gyanú szerint április 11-én több késszúrással megölte 23 éves feleségét, lepedőjéből csíkokat kötött össze, és öngyilkosságot kísérelt meg – mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az őrszemélyzet haladéktalanul megkezdte a férfi újraélesztését, ezt a mentők folytatták. Sikerült stabilizálni az állapotát, a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították, de ott csütörtök éjjel meghalt.

A parancsnoki vizsgálat megállapította, hogy az őrszemélyzet nem követett el mulasztást. A férfi, aki április 11-én a gyanú szerint megölte a feleségét, egy hétig bujkált Csókakőn, a település egyik üresen álló ingatlanán, ahol a polgárőrök segítségével fogták el. Emberölés bűntettének gyanúja miatt volt előzetes letartóztatásban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.