A folyóba zuhant a részeg rendőrkapitány

Liptószentmiklós képviselő-testülete csütörtökön leváltotta posztjáról a városi rendőrség parancsnokát, mert márciusban a csehországi Opavában közfelháborodást keltett: részegen a helyi folyóba került, s csak segítséggel, mentősök és a helyi rendőrök jelenlétében jutott a partra.

MNO
2011. 05. 06. 17:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindez szolgálati úton történt, de a parancsnok nem foglalta az útról készült jelentésébe. Alexander Slafkovsky polgármester szerint Dalibor Salplachta korábban közölte vele, hogy gondja van az itallal, s kezelésre kellene mennie. A városvezető erre azt javasolta, mondjon le tisztségéről, kezeltesse magát, s gyógyultan szolgálhat a testületnél. Salplachta azonban nem tett így, s miután az opavai eset kitudódott, leváltották. A volt parancsok szerint szabadidejében ivott, s tagadja, hogy szégyent hozott volna Liptószentmiklósra.

(ujszo.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.