A KEK bonyolítja le a szociális konzultációt

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát (KEK KH) jelölte ki a kabinet a szociális konzultációval összefüggő feladatok nagy részének lebonyolítására – derül ki a Magyar Közlöny pénteki számában közzétett kormányhatározatból.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/781199" target="_blank"><strong>• Orbán Viktor 10 kérdést tesz fel minden állampolgárnak</strong></a>

MNO
2011. 05. 06. 16:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jegyezte határozat szerint a KEK KH feladata a szociális konzultációs kérdőívek megküldése az abban résztvevőknek, a válaszok feldolgozása, az eredmények összesítése, valamint „a szociális konzultációs kérdőívekre választ adókkal való további kapcsolattartással összefüggő feladatok ellátása”. Rögzítik azt is, hogy a kérdőívek előállításával kapcsolatos feladatokkal a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot bízta meg a kabinet.

Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője hétfőn közölte, hogy a jövő héten megkezdődik az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett szociális konzultáció. A tíz kérdésből álló kérdőívet minden magyar megkapja, aki betöltötte a 16. életévét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.