A Nationalligába nevezett a Dunaújváros

Az osztrák másodosztályba, az úgynevezett Nationalligába nevezett a Dunaújváros jégkorongcsapata.

MNO
2011. 05. 31. 19:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt Azari Zsolt ügyvezető az MTI-nek elmondta: kedden járt le a nevezési határidő nemcsak a másod-, hanem a Fehérvárt is felvonultató élvonalba, az EBEL-be is, de az utóbbi bajnokságban való szerepléshez nincs meg a megfelelő háttér. „Most beadtuk a jelentkezést, ez azonban nem jelenti automatikusan, hogy ott is indulunk, minden az osztrákoktól függ. Amíg nincs végleges határozat, hogy mehetünk a Nationalligába, leállunk az igazolásokkal – fogalmazott Azari. – Ha két fronton is játszhatunk, akkor száz mérkőzésünk is lesz a szezonban, ehhez pedig bő keretre van szükség. Eddig hat komoly játékossal erősítettünk.” A magyar szövetség elnöksége azzal a feltétellel engedte meg a Dab.Doclernek, hogy nevezzen az osztrák bajnokságba, hogy a magyar élvonalban is szerepeltet csapatot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.