A nő kiugrott a második emeletről

Kiugrott az ablakon és súlyosan megsérült egy ózdi nő, aki erőszakos férje miatt kényszerült az elkeseredett lépésre.

MNO
2011. 05. 31. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 35 éves ózdi férfival szemben kellett a napokban ideiglenes távol tartó határozatot hoznia az Ózdi Rendőrkapitányságnak, mivel az érintett bántalmazta családtagjait. A határozat ellenére a férfi másnap éjszaka megjelent a család ózdi ingatlanában, ahol többeket bántalmazott, köztük a feleségét is. A nő félelmében és az erőszak elől menekülve kiugrott a második emeletről, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Az időközben értesített rendőrök megfékezték és elfogták a családját bántalmazó férfit, akit előállítottak a kapitányságra.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a 35 éves ózdi férfival szemben egyrészről szabálysértési eljárást kezdeményezett az ideiglenes távol tartó határozat megszegése miatt, ennek eredményeként az érintettel szemben a bíróság jogerősen negyven nap elzárást szabott ki. A rendőrség továbbá garázdaság és súlyos testi sértés miatt indított büntetőeljárást az ügyben. A hatóság az eset valamennyi körülményét vizsgálja, így azt is, hogy milyen ok-okozati összefüggés van a gyanúsított magatartása a sértett elkeseredett tettével.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.