A zárás után vették észre a hamis pénzt

Hamis húszezres bankjeggyel fizettek egy sárvári élelmiszerboltban; a hamis pénzt a zárás után vették észre a bolt alkalmazottai – közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 01. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese elmondta; az élelmiszerbolt szombaton telefonon tett bejelentést a Sárvári Rendőrkapitányságon, hogy egy ismeretlen személy aznap feltehetőleg hamis húszezressel fizetett. A vizsgálat során kiderült, hogy a bankjegyről hiányzott a vízjel és a hologram, a mikroírás pedig elmosódott. A fémszál helyett „valamilyen” fólia volt a húszezresen, és a jobb oldali H jelzés sem volt látható. Az ügyben a rendőrség pénzhamisítás miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.