Ámokfutás a VIII. kerületben: kalapáccsal ütött, késsel szúrt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya eljárást indított egy 22 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

MNO
2011. 05. 07. 2:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A police.hu rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint a férfi csütörtök este Budapesten, a VIII. Nagyfuvaros utcában egy nőt kalapáccsal fejen ütött, majd tovább folytatva útját a Népszínház utcában egy férfit is hasonló módon bántalmazott. A Homok utcában egy késsel a kezében rohant ki az egyik bérházból, ahol egy harmadik sértettet megszúrt.

Ekkor ütöttek rajta a BRFK Bűnügyi Bevetési Főosztályának munkatársai a Nemzeti Adó és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságával közösen, és fogták el együtt a férfit.

A sértettek az elsődleges vélemény alapján súlyos sérülést szenvedtek. A támadások oka egyelőre tisztázatlan. Az ügyben a további eljárást a férfi őrizetbe vétele mellett a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le, akik előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.