Az erdőt is lángra lobbantotta az égő épület

Kigyulladt egy háromszintes épület csütörtök este Veresegyházon, de a lángokat sikerült megfékezni; a tűzoltóság gyújtogatás gyanúja miatt tűzvizsgálatot rendelt el – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 05. 19:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Loch Erika tájékoztatása szerint nemcsak a lakatlan ingatlan gyulladt ki, hanem lángra kapott a mellette lévő tujás-erdős rész is. A tüzet a gödöllői tűzoltóknak sikerült eloltaniuk, jelenleg az utómunkálatok folynak.

Személyi sérülés nem történt, lakott ingatlanok nem voltak veszélyben. Mivel oltás közben gyújtogatás gyanúja merült fel, a gödöllői egység parancsnoka tűzvizsgálatot rendelt el a körülmények tisztázására – mondta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.