Bomba robbanhat a kecskeméti iskolában, helyszínen a rendőrök

Bombariadó miatt nyüzsögnek a rendőrök egy kecskeméti általános iskolában.

MNO
2011. 05. 13. 8:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bombariadó miatt nem engedték be a gyerekeket pénteken reggel Kecskeméten a Mátyás király körúti általános iskolába. A rendőrség tájékoztatása szerint az iskola igazgatóját két nappal ezelőtt értesítette valaki arról, hogy ma reggel bomba lesz az iskola épületében, ezért reggel fél 7-kor rendőrök vizsgálták át az épületet és az udvart, ahol találtak is egy „csőszerű” tárgyat.

A gyanús eszközt rendőrök őrzik, és riasztották a budapesti tűzszerészeket is, akik elindultak Kecskemétre. Az elsődleges információkkal szemben nem küldték haza a gyerekeket az iskolából, azonban kiürítették az épület földszintjét és a biztonságosabbnak vélt szárnyban helyezték el a diákokat, így a tanítás lényegében zavartalan.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.