Buszon hozta volna be a heroint

Egy kilogramm heroint találtak a pénzügyőrök egy buszon utazó férfi dupla fenekű táskájában a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

MNO
2011. 05. 31. 14:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerb–albán kettős állampolgárságú férfi egy Szerbiából Bécsbe tartó autóbusz utasaként jelentkezett belépésre hétfő este a határállomáson – közölte Némedi Varga Éva, a Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság sajtóreferense.

Az őrnagy hozzátette: a jármű utasai azt állították, hogy nincs bejelenteni való árujuk. A pénzügyőröknek azonban feltűnt, hogy a 26 éves férfi utazótáskájának dupla feneke van; a táskát megbontották, s abból csaknem egy kilogramm heroin került elő. A pénzügyőrök a mintegy hárommillió forint értékű kábítószert lefoglalták.

A férfi ellen őrizetbe vétele mellett kábítószerrel való visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.