Cserbenhagyókat üldöztek Debrecenben

Frontálisan ütközött két személyautó kedd reggel Debrecenben, majd a vétkes autóban ülő három férfi elmenekült a helyszínről; egyiküket a rendőrség elfogta – közölte Kelemen Éva hadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 05. 03. 12:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondása szerint az autóval Létavértesen kedd reggel tankoltak egy benzinkútnál, onnan fizetés nélkül távoztak, majd Debrecen felé tartva a sofőr több szabálytalanságot is elkövetett. Az autós a 33-as főút egyik debreceni szakaszán, egy kocsisor szabálytalan előzése közben frontálisan ütközött egy vétlen személyautóval, annak a vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. A három férfi az ütközés után elmenekült, de egyiküket a közelben elfogták. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást – tette hozzá a szóvivő.

Kelemen Éva nem tudta megerősíteni az MTI azon információját, hogy a balesetet okozó jármű lopott volt, továbbá azokat a sajtóhíreket sem, amelyek szerint az elfogott férfit a kiérkező mentőknek újra kellett éleszteniük. A 33-as főút érintett szakaszát, a debreceni Bem tér környékét a rendőrség órákra lezárta, de a forgalom már helyreállt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.