Dühében felkapott egy tűzifát, és agyonverte a lányt + Videó

Hetven ütéssel verte agyon 16 éves élettársát egy somsályi férfi, akit jogerősen életfogytiglani fegyházra ítéltek. A gyilkos azt mondta a Hír TV Riasztás című bűnügyi műsorának a börtönben, hogy hirtelen felindulásból ölt, miután megtudta, hogy a lány narkózik, és viszonya van a kábítószer-kereskedővel.

MNO
2011. 05. 04. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír TV felvételét!


Csipkés Zoltán egy 16 éves lánnyal élt együtt. Közös gyermekük is született. A 37 éves somsályi férfi rendszeresen verte élettársát, állítása szerint nem tudta elviselni, hogy rákapott a kábítószerre.

„Egyszer fürdetés közben majdnem megfullasztotta a gyereket. Azért törtem el a karját, mert majdnem megfúlt a kicsi. Annyira be volt állva, azt sem tudta, hogy hol van” – mondta Csipkés Zoltán. A gyilkosság napján is a drog miatt vesztek össze. A kiabálásban elhangzottakból a férfi arra következtetett, hogy élettársa megcsalta a dílerrel. Dühében felkapott egy tűzifát, és agyonverte a lányt.

A sértett testén 65-75 külsérelmi nyomot találtak a szakértők, ebből nagyjából negyven az, ami eszközös bántalmazásra utal, nagyjából húsz pedig különböző ütésektől, rúgásoktól, taposásoktól származó sérülés volt – mondta Koszta János, a Debreceni Ítélőtábla szóvivője.

Csipkés Zoltán életfogytiglant kapott a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért. A szegedi Csillag börtönben tölti büntetését.

„Végig nem tagadtam, hogy bűnös vagyok, de nem hittem volna, hogy ennyit kapok. Nem merítettem ki a Btk.-t, úgy mondom, hogy elástam vagy feldaraboltam volna. Csak féltékenységből tettem, hogy ne csináljon többet ilyet velem, hogy megcsal. Azért bántottam, hogy ne legyen ilyesmi többet köztünk, de hirtelen felindulásból úgy megvertem, hogy belehalt a sérüléseibe” – mondta a Riasztásnak Csipkés. A férfi leghamarabb 2038-ban szabadulhat a börtönből.

(Hír TV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.