Egyre súlyosabb állapotban a sztár

Súlyosan romlott a három éve agydaganattal műtött Seve Ballesteros spanyol golfozó egészségi állapota.

MNO
2011. 05. 06. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírt az 51 éves legendás játékos családja tette közzé Ballesteros honlapján, részleteket azonban nem közölt. Ugyanakkor a család jelezte, amint újabb változás áll be Ballesteros állapotában, azonnal értesíti az érte aggódó rajongókat. A Major-tornákon (a sportág Grand Slamje) ötszörös győztes sportolónál 2008 októberében egy rosszullétét követően állapították meg, hogy agydaganata van. A tumort később négy operáció során tudták eltávolítani, a beavatkozások mellett pedig hosszú ideig kemoterápiás kezeléseket kapott.

A játéktól 2007-ben krónikus hátfájdalmai miatt visszavonult Ballesteros – aki a sportág legnagyobb alakjai közé tartozik – az elmúlt években otthonában, az észak-spanyolországi Pedrena városában élt, s csak ritkán mozdult ki, különösen azután, hogy tavaly márciusban kiesett egy golfautóból, s beütötte a fejét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.