Életveszélyesen bántalmazta édesanyját

Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség azt a 44 éves férfit, aki súlyosan bántalmazta a vele közös háztartásban élő idős édesanyját Törökszentmiklós-Surjányban – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.

MNO
2011. 05. 04. 12:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a férfi kedden mentőt hívott 68 éves édesanyjához, a nőt eszméletlen állapotban, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség a mentőszolgálattól kapta az értesítést – mondta az őrnagy.

Az MTI úgy tudja, hogy az utóbbi időben többször is kiszűrődtek veszekedésre és bántalmazásra utaló zajok, illetve segélykiáltások az épületből. A szóvivő hangsúlyozta, hogy a rendőrséghez nem érkezett erre vonatkozó bejelentés.

A megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A férfit őrizetbe vették; tagadja a cselekmény elkövetését.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.