Elfogták a debreceni cserbenhagyókat

Elfogták azt a két férfit, akik kedd reggel egy debreceni <a href="http://www.mno.hu/portal/781634" target="_blank"><strong>frontális ütközés</strong></a> után segítségnyújtás nélkül elmenekültek a baleset helyszínéről – közölte a rendőrség szerdán.

MNO
2011. 05. 04. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezendi Jánosné őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: kedden késő este azonosították a gyanúsítottakat, és az éjjel ki is hallgatták őket. Ellenük segítségnyújtás elmulasztásnak meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kedd reggel a két férfi és az autót vezető harmadik társuk egy létavértesi benzinkúttól fizetés nélkül távozott. Ezt követően Debrecen felé tartva a sofőr több szabálytalanságot is elkövetett. Az autós a 33-as főút egyik debreceni szakaszán, egy kocsisor szabálytalan előzése közben frontálisan ütközött egy vétlen személyautóval, annak vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A három férfi elmenekült a helyszínről, egyikőjüket azonban pár száz méterre az esettől a rendőrök utolérték. Elfogásakor a férfi rosszul lett, majd leállt a légzése és a keringése, de a kiérkező mentőknek sikerült újraéleszteniük. Őt jelenleg kórházban ápolják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.