Elhunyt a 12 éves lány is

Egy héttel élte túl a Vásárosnamény közelében történt balesetet a karambol életveszélyes sérültje; a 12 éves lány szombaton hunyt el a nyíregyházi kórházban – közölte a rendőrség az intézmény tájékoztatása alapján kedden.

MNO
2011. 05. 03. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Április 23-án a 41-es főúton egy Vásárosnamény irányába haladó személygépkocsi előzés közben összeütközött az előtte balra lekanyarodó pótkocsis traktorral – idézte fel az esetet Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset következtében elhunyt kislányon kívül két ember – egy hatéves kisfiú és egy felnőtt – szenvedett könnyű sérüléseket.

A karambol körülményeit a rendőrség vizsgálja. A jelenlegi adatok szerint a balesetet a traktor vezetője okozhatta, aki lekanyarodás előtt nem győződött meg arról, hogy járművének előzését már megkezdte egy autó – mondta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.