Előzetesben a rablógyilkosság gyanúsítottjai

Előzetes letartóztatásba helyezték pénteken azt a két férfit, akik a gyanú szerint a Hajdú-Bihar megyei Bocskaikertben betörtek egy férfi lakásába, ahol olyan súlyosan bántalmazták a ház tulajdonosát, hogy az áldozat néhány nap múlva belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 13. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves bocskaikerti és a 31 éves budapesti gyanúsított május 4-én tört be a 48 éves sértetthez, akit a lakásában tartózkodó ismerősével együtt súlyosan bántalmaztak – mondta Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a megyei főkapitányság szóvivője. A ház tulajdonosa négy nappal a támadás után belehalt sérüléseibe. A két férfi mindössze egy csavarhúzót és néhány ruhadarabot vitt magával. A rendőrség a bocskaikerti támadót egy, a budapestit öt nappal az eset után vette őrizetbe, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. Ellenük emberölés, súlyos testi sértés és rablás gyanújával indult eljárás – közölte a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.