Eltűnt otthonról a 16 éves lány + Kép

A Komlói Rendőrkapitányság keresi a 16 éves Csonka Anitát, aki még március elején tűnt el Pécsváradról – közölte a Baranya Megyei Rendőrfő-kapitányság pénteken.

MNO
2011. 05. 07. 1:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatalkorú lány március 3-án a szülei pécsváradi lakásáról elment, azóta hollétéről nincs információ. A keresett személy körülbelül 170 cm magas, átlagos testalkatú, kreol bőrű. Sötétbarna színű, vállig érő haja van. Szeme sötétbarna. Eltűnésekor világoskék színű farmernadrágot, kék kabátot, szürke színű, magas sarkú csizmát viselt.


A rendőrség kéri, hogy aki tartózkodási helyéről bármit tud, jelentkezzen a Komlói Rendőrkapitányság 72/582-440-es telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es számon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.