Feloldották az útzárat

Feloldották a teljes útzárat hétfő délután a 44-es úton, ahol azt korábban azért rendelték el, mert frontálisan ütközött két személyautó Kecskeméttől 15 kilométerre; a balesetben egy ember életveszélyesen, egy pedig könnyebben megsérült.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/781387" target="_blank"><strong>• Frontális ütközés a 44-es úton</strong></a>

MNO
2011. 05. 02. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mentés idejére lezárt főúton a forgalom mindkét irányban megindult – mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kora délután egy 40 éves kecskeméti férfi személygépkocsijával Lakitelek felé tartva előzésbe kezdett, majd a fékre lépett, megpördült és egy szemből érkező autónak csapódott. A személygépkocsi sofőrje – aki nem használta a biztonsági övet – kirepült autójából, míg a másik jármű vezetője csak a kezét horzsolta meg. A súlyosan megsérült férfit a mentők a kecskeméti kórházba szállították.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.