Feloldották az útzárat

Feloldották a kedd reggeli <a href="http://www.mno.hu/portal/781567" target="_blank"><strong>kamionbaleset</strong></a> miatti teljes útzárat a 67-es úton Somogybabod és Vadépuszta között; a baleset helyszínén kilenc óra előtt zárták le mindkét sávot, a felborult kamion műszaki mentése, felállítása két órát vett igénybe – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 03. 9:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Mártának, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársának tájékoztatása szerint a balesetben senki nem sérült meg. Két, egymással szemben közlekedő kamion vezetőjének egyike úgy vélte, nem férnek el egymás mellett az úton, ezért lehúzódott a padkára; az megdobta, a kamion felborult, a rakománya (fémhulladékot szállított) szétszóródott az úton. A kamion felállításához speciális darut kellett hívni.

Szabó Márta közölte: az adott útszakaszon terelésre nem volt lehetőség. A műszaki mentés idején az arra közlekedőknek várakozniuk kellett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.