Fontos megállapodást kötött Hajdúszoboszló és Rév

Európai uniós támogatással üzleti inkubátorházat hoz létre Hajdúszoboszló és a romániai Rév település; a projekt 552 ezer eurós beruházás eredményeként 2012 decemberére készül el – közölték a programot bemutató sajtótájékoztatón kedden Hajdúszoboszlón.

MNO
2011. 05. 03. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sóvágó László (független), Hajdúszoboszló polgármestere hangsúlyozta: a turisztikai fejlesztés célja, hogy minél több romániai turista vegye igénybe a fürdőváros szolgáltatásait, illetve magyar turista keresse fel a révi hegyeket.

Ennek elősegítésére Hajdúszoboszlón, a strand főbejáratánál turisztikai centrumot, Rév településen pedig turisztikai inkubátorházat építenek fel a most induló projekt keretében – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.