Gréczy Zsolt: Leleplező gyanúsítás

MNO
2011. 05. 03. 7:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha Polték most lépnek, az eltereli a figyelmet az ország totális szétzüllesztéséről, de jó lesz az LMP-nek, amelyre veszélyes Gyurcsány aktivizálódása, ráadásul Schiffer András maga jelentette fel riválisát – mint az ötvenes években. Boldog lesz a naponta csalatkozó fideszes, valamint a Jobbik is ugrik a koncra, elvégre Vona mióta követelte ezt. De jó ez a gyanúsítás az MSZP bizonyos köreinek is – vélheti Orbán -, hiszen a Demokratikus Koalíció pártszavazási kezdeményezését ők maguk utasítják el, úgy kell nekik egy belső átalakulás, mint üveges tótnak a hanyatt esés. (És ez akkor is így van, ha a pártelnök és a választmány is kiállt volt kormányfője és pártelnöke mellett.) Orbán mindez végiggondolhatta, miközben zokniban dekázott a Kossuth téren, és koncepciós bizottság kiküldését rendelte el demokratikus ellenzéke és egy amerikai szociális aktivista ellen – ez utóbbit az LMP is megtámadta...

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. május 3.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.