Halálos baleset az M7-esen

A helyszínen meghalt egy személyautó vezetője, amely járműve a szalagkorlátnak csapódott kedden az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában, Székesfehérvár térségében – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 31. 13:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset az autópálya 63-as kilométerénél történt. A külső sávban a személyautó mögött egy kamion haladt, azt egy kisteherautó követte. A kamion kikerülte a lassan haladó személyautót, a kisteherautó sofőrje azonban feltehetően későn vette észre, s miközben ki akarta kerülni, a jármű eleje jobb oldalon nekiütközött az autó hátsó részének – ismertette a baleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ütközés erejétől a személyautó feltehetően nekicsapódott a szalagkorlátnak. A kocsit vezető nő a helyszínen meghalt. A kisteherautó vezetője nem sérült meg – tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint az érintett útszakaszról az agárdi lehajtónál Székesfehérvárra terelik a forgalmat, s onnan az úgynevezett bevásárlóközponti lehajtónál térhetnek vissza a közlekedők az autópályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.