Itt még a betörők is reszketnek

Eladó az a ház, amelyben a Reszkessetek betörők! című vígjátékot forgatták 1990-ben Macaulay Culkin főszereplésével.

MNO
2011. 05. 06. 8:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ingatlan Chicago közelében található. Tulajdonosai 2,4 millió dollárt – 480 millió forintot – kérnek érte, bár közölték, hogy ez az összeg pusztán irányár. A négy hálószobás, vöröstéglás házban fél éven át tartott a forgatás, tulajdonosai pedig a munka alatt is benne laktak.

A házaspár lánya összebarátkozott a filmezés közben Culkinnal, akit a szülők kedves, csendes gyermeknek ismertek meg. A kislány ma már felnőtt nő, elköltözött otthonról, ezért döntöttek szülei az eladás mellett.

Az amerikai ingatlanpiac kínálatában szerepel egy másik híres filmes ház is. Abban a Keresztapa című filmsorozat híres esküvői jelenetét forgatták. Irányára hárommillió dollár.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.