Javítják a 65-ös burkolatát

Tizenkilenc kilométer hosszan végeznek burkolatjavítást a 65-ös főút Tolna megyei szakaszán, illetve a megye nyolc mellékútján – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden.

MNO
2011. 05. 03. 16:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felújításra 272 millió forintot fordít a zrt. Tolna megyei igazgatósága, a javításokat összesen 53 ezer négyzetméteren a Magyar Aszfalt Kft. és az Euro Aszfalt Kft. konzorciuma végzi el május 16-ig – tájékoztatott Rimai Rudolf, a társaság megyei igazgatója.

A 65-ös úton Kéty, Hőgyész, Szakály és Tamási térségében foltokban javítják a burkolatot, illetve pályaszerkezetet cserélnek. Az alsóbbrendű utakon – többek között az Iregszemcse és Nagykónyi, a Bonyhád és Zomba, a Bátaszék és Bonyhád, valamint a Szálka és Mőcsény közötti szakaszon – kátyúznak, illetve zúzott kővel újítják fel az úttestet. Az érintett szakaszokon a közlekedők félpályás útlezárásra, illetve 30, 40, 60 kilométeres sebességkorlátozásra számíthatnak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.