Jelentős késésekkel közlekednek a vonatok

Baleset, illetve műszaki hiba miatt jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Tapolca–Budapest, a Budapest–Hegyeshalom és a Budapest–Szeged vonalon – közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 30. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tapolca–Székesfehérvár–Budapest vasútvonalon Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget között egy sorompó nélküli átjáróban a Tapolcáról Budapestre tartó gyorsvonat személygépkocsival ütközött – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A rendőrségi helyszínelés idejére a pályát kizárták a forgalomból, a vonatok 50-60 percet késnek.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon Győrszentiván állomáson meghibásodott a felsővezeték-rendszer, emiatt Győrszentiván és Győr között le kellett zárni mind a két vágányt. Itt 100-120 percet késnek a vonatok.

A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon tartós felsővezetéki zárlat miatt Cegléd és Nyársapát között szünetel a vonatközlekedés. Az utasoknak 70-80 perces késéssel kell számolniuk. A menetrend szerinti közlekedés csak a kedd hajnali órákra állhat helyre – olvasható a közleményben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.