Késsel követelte a nyugdíját a férfi

Korláthoz láncolta magát és késsel fenyegetőzött egy férfi a nyugdíjbiztosító nyíregyházi épületében pénteken – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 13. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A biztonsági őrnek az 52 éves férfitól sikerült elvennie a kést, a kihívott mentők pedig a pszichiátriára szállították a fenyegetőzőt, aki önmagában akart kárt tenni – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A százados a fenyegetőzés okáról nem tudott nyilatkozni, mivel a férfi nincs kihallgatható állapotban.

Az MTI más hivatalos forrásokból úgy értesült, hogy a férfi ügyfél volt a nyugdíjbiztosítónál; az egyik informátor szerint rokkantsági nyugdíjat, a másik szerint viszont nyugdíjemelést akart kérni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.