Két politikai erő is igyekszik kihasználni a helyzetet + Hang

Kettős problémát kell kezelnie a kormánynak az elszegényedett térségekben. Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője a Lánchíd Rádióban elmondta: a lecsúszott rétegek gondjait kell megoldani, és az önbíráskodó gárdák ellen kell fellépni.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/781545" target="_blank"><strong>• „Szociális populizmus” mondja ki a romákat bűnösnek</strong></a>

MNO
2011. 05. 03. 10:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hallgassa meg a Lánchíd Rádió felvételét!


Mindezt úgy, hogy két politikai erő igyekszik kihasználni a helyzetet. A szélsőjobb a félelmeket erősíti, a liberális baloldal pedig Európában riogat rasszizmussal. Harrach Péter kijelentette: a kormányzat az elszegényedett rétegek felemelése érdekében közmunkaprogramot hirdetett, illetve szigorította a segélyezést. Ez pedig eltér az európai megoldásoktól.

(Lánchíd Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.