Korszerűsítik a debreceni tömegközlekedést

Gyorsjáratok indításával, továbbá az ipari parkok és az új városrészek bevonásával korszerűsíti szolgáltatásait a debreceni tömegközlekedést ellátó DKV Zrt.; a cég vezérigazgatója szerdai debreceni sajtótájékoztatóján elmondta: az idén csökkentenék a vállalat veszteségét.

MNO
2011. 05. 04. 13:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Attila közölte: minden menetrendbeli változtatást utasszámlálási adatok függvényében végeztek. Fontos volt, hogy a város ipari parkjainak fejlődését és a munkahelyek létrejöttét a tömegközlekedés is kövesse – fűzte hozzá. A vezérigazgató elmondta: a vállalat tavalyi 1,2 milliárdos hiánya után az idén 800 millió alá csökkentenék ezt a számot, de erősen ki vannak téve az üzemanyagárak változásának.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.