Megütötte a buszsofőrt

Megütötte, hogy megállásra kényszerítse egy helyközi autóbusz vezetőjét egy utas Tiszabőn – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

MNO
2011. 05. 06. 13:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabó Zita tájékoztatása szerint csütörtökön a Szolnok felé közlekedő, menetrend szerinti járaton a férfi a sofőr mellé állt, majd felszólította az autóbusz vezetőjét, hogy álljon meg Tiszabő központjában, a polgármesteri hivatalnál.

A sofőr jelezte, hogy ott nincs megálló, ezért nem állhat meg, ekkor a feldühödött utas a kormány elrántásával megpróbálta eltéríteni a járművet eredeti útirányától, a vezetőt pedig ököllel arcon ütötte. A sofőr megállította az autóbuszt, kinyitotta az ajtót, a bántalmazó pedig leszállt. Vele szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával indított eljárást a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.