Megverte, majd ruháit a kandallóban elégette

Előzetes letartóztatásban várja ügyének lezárását az a férfi, aki egy napig fogva tartotta barátnőjét Mosonmagyaróváron – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 06. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután telefonon nem érte el, szerdán a lakásán kereste fel 29 éves lányát egy helyi asszony, de a nő ajtót nyitó 34 éves barátja nem akarta beengedni. Az anya végül bejutott, és a lánya elmondta neki: a férfi előző nap egy veszekedés után megverte, elvette mobiltelefonját; iratait és ruháját a kandallóban elégette, és nem engedte ki a lakásból.

Kocsis Tünde alezredes hozzátette: az anyának sikerült magával vinnie lányát a helyi kórházba, onnan kapott értesítést a rendőrség a történtekről. A férfi ellen – aki az MTI információja szerint szlovák állampolgár, és tavaly egy bírósági ítélettel négy évre kitiltották Magyarországról – a személyi szabadságnak a sértett sanyargatásával elkövetett megsértése miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.