Mentők vitték el őket a kocsmából

Verekedés tört ki vasárnap délután egy dabas-szőlői kocsmában, az incidensben hárman sérültek meg – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 01. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrkapitányság szóvivője elmondta: öt óra körül két férfi tért be a dabas-szőlői kocsmába, akiket a pultos egy korábbi nézeteltérés miatt nem akart kiszolgálni. A két férfi ezt követően távozott, majd egy hat-nyolc fős társasággal tért vissza.

A csoport előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdett a kiszolgáló személyzettel és az ott tartózkodókkal. A szóvivő tájékoztatása szerint a verekedésben hárman sérültek meg, őket a mentők elszállították. A dabasi rendőrkapitányság bűnügyi osztálya csoportos garázdaság miatt indít büntetőeljárást. Jelenleg tartanak a kihallgatások és az adatgyűjtés, az előállításra és a gyanúsítottak kihallgatására a körülmények tisztázását követően kerül sor – mondta el Beluzsárné Belicza Andrea.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.