Merényletet terveztek szeptember 11. tizedik évfordulójára

Oszama bin Laden újabb nagyszabású merényletre készült az Egyesült Államokban a 2001. szeptember 11-i támadások tizedik évfordulóján.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/782187" target="_blank"><strong>• Obama „bezárja a kört”, és soha nem felejtik el, ami történt + Képek</strong></a>

MNO
2011. 05. 06. 7:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nevük elhallgatását kérő amerikai kormánytisztviselők nyilatkoztak arról, hogy a lelőtt al-Kaida-vezető otthonában erről szóló dokumentumokat találtak a kommandósok. Az egyik tervezett akció állítólag az amerikai vasúthálózatot vette volna célba. Közvetlen terrorfenyegetésről azonban egyelőre nem tudnak az amerikai hatóságok. A pakisztáni rajtaütés helyszínén talált számítógépeket és adathordozókat a szakértők jelenleg is vizsgálják. Barack Obama elnök ma találkozik a hadsereg különleges egységének több olyan tagjával, akik részt vettek az Oszama bin Laden elleni akcióban.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.