Mesterházynak van véleménye Gyurcsány dolgairól

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke csak a sajtóból értesült arról, hogy Gyurcsány Ferenc új pártot alapítana, ha elmarad az MSZP átalakítása az általa kívánt irányba; a pártelnök erről tatabányai sajtótájékoztatóján beszélt szombaton. „Véleményem van, de az országban vannak fontosabb dolgok, minthogy erről vitatkozzunk” – tette hozzá a politikus, majd leszögezte, hogy nem a sajtóban fog üzenni ebben az ügyben, de kijelentette azt is, rendszeresen beszél Gyurcsány Ferenccel.<br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/782566" target="_blank">• Szembemennek Gyurcsány „erkölcstelen” kezdeményezésével</a></strong>

MNO
2011. 05. 07. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mesterházy Attila Tatabányán a „Baloldali Edzőtábor” nevű rendezvényen vett részt, ahol aktivistáknak tartottak előadásokat és felkészítő foglalkozást – tájékoztatta az MTI-t Lukács Zoltán, a párt megyei elnöke. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök pénteken közölte, hogy új politikai mozgalmat alapíthat, ha kudarcot vall az MSZP átalakítására tett „utolsó erőfeszítés” – jelentette a Bloomberg hírügynökség. A Bloomberg honlapján megjelent tudósítás szerint a volt kormányfő, egykori MSZP-elnök Budapesten külföldi újságíróknak nyilatkozva beszélt erről.

Gyurcsány Ferenc, aki jelenleg szocialista parlamenti képviselő, a hírügynökség jelentése szerint elmondta, hogy 2012 közepe és vége között értékeli majd pártja átalakításának sikerét, és ha nem tartja sikeresnek, a „zöldmezős politikai beruházás” választási lehetőség lesz számára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.