Mit bizonyít Gyurcsány Ferenc „adó-ellenállási” felhívása?

Gyurcsány Ferenc pénteken sem hazudtolta meg magát – írja szombati közleményében Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője mindezt azzal kapcsolatban fogalmazta meg, hogy Gyurcsány Ferenc „adóellenállásra” buzdított.

MNO
2011. 05. 07. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc pénteken sem hazudtolta meg magát. Miközben az emberek összefogással éppen az általa felhalmozott államadósság csapdájából próbálnak kijutni, ő arra biztat, hogy senki ne fizesse vissza a pofátlan végkielégítéseket – emlékeztet szombati közleményében Szijjártó Péter. A miniszterelnök szóvivője szerint ez is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferencnek továbbra sem az ország érdeke számít, hanem az, hogy az ő zsebe tele legyen, lehetőleg közpénzzel.

Mint ismert, Gyurcsány úgynevezett adóellenállásra buzdított az egyik közösségi oldalon. Mint a Facebookon írja, mindenki, akit érint a 98 százalékos különadó, hétfőn adja be adóbevallását, és ne tekintse a különadó alá eső jövedelemnek a végkielégítést, szabadságmegváltást.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.