Nem fizette ki a nyerges vontató bérleti díját

Nyerges vontatót bérelt egy ukrán férfi egy bt.-től még tavaly novemberben. Egymillió forint bérleti díjjal tartozik a cégnek.

MNO
2011. 05. 04. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sikkasztás gyanúja miatt indult eljárás egy ukrán állampolgár ellen, akivel a sértett betéti társasága 2010 novemberében bérleti szerződést kötött egy LBR-008 rendszámú, Mercedes nyerges vontatóra és a hozzá kapcsolt pótkocsira. Az ukrán férfi a feljelentés napjáig egymillió forint bérleti díjjal tartozik. A bérelt járművével nem tud elszámolni, ráadásul ismeretlen helyen tárolja.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 25 éves táborfalvai lakost, aki azzal gyanúsítható, hogy május elsején a kecskeméti köztemető hátsó bejáratánál parkoló Land Rover személygépkocsiból ellopott egy táskát, benne személyes iratokkal és 1000 euró készpénzzel. A férfi a gépkocsi üvegét betörve jutott az utastérbe. Az anyagi kár csaknem 300 ezer forint.

(baon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.