Nem írják ki a szociális pályázatot

Forráshiány miatt nem írják ki a Győr-Moson-Sopron megyében élő, szociálisan hátrányos helyzetű, szomatikusan sérült diákok, valamint a 14-18 éves cigány tanulók ösztöndíjjal való támogatását szolgáló pályázatot – közölte a megyei önkormányzat pénteken.

MNO
2011. 05. 06. 16:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Megyei Ösztöndíj Közalapítvány kuratóriuma megvizsgálja annak lehetőségét, milyen anyagi források bevonásával lehetséges a kifizetendő ösztöndíjak pénzügyi fedezetének megteremtése. Ha sikerül a fedezetet biztosítani, akkor a legkésőbb szeptemberben, tanévkezdéskor közzéteszik a pályázati kiírást – áll a közleményben.

Szakács Imre (Fidesz–KDNP), a megyei közgyűlés elnöke február közepén, az idei költségvetés vitájakor kiemelte: a rendszerváltás óta a legnehezebb költségvetési év lehet a 2011-es az önkormányzat számára, ha pedig emelnék a kiadási oldal összegét, az a csőd veszélyét is előrevetíthetné.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.