Női börtönbe tévedt egy férfi

Börtönbe tévedt be egy férfi Németországban, ráadásul nőibe, a fegyintézet pedig teljesen rabul ejtette.

MNO
2011. 05. 06. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves férfi Hildesheim városában egy parkba tartott, és amikor meglátott egy nyitott kaput, úgy vélte, rövidebb utat lelt. Mire rádöbbent, hogy nincs hátsó kijárat, hiába ment vissza a kapuhoz, azt már bezárták. Segélykiáltásaira véletlenül épp a város polgármestere figyelt fel – akinek a börtön mellett vitt az útja –, ő értesítette a rendőrséget, amely hamarosan „szabadlábra helyezte” a „megtévedt” férfit. A rendőrség vizsgálja, hogy miért volt nyitva a börtön kapuja. Hogy a város központjához közeli büntetőintézet személyzete hol volt a férfi segélykiáltozása idején, vagy azt miért nem hallotta meg, arra nem tért ki a Reuters hírügynökség jelentése.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.