Nyers Rezső befejezi

Nyers Rezső, aki tizenegy éven át volt a Magyar Bankszövetség vezetője, mandátumának lejártával június elején a korábbi terveknek megfelelően nyugállományba vonul – közölte a bankszövetség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 31. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet elnöksége sokéves eredményes munkásságáért a banki közösség nevében köszönetét fejezte ki Nyers Rezsőnek a közlemény szerint. A bankszövetség új operatív irányítója Kovács Levente, aki a KDB Bank üzleti vezérigazgató-helyettesi pozícióját cseréli a főtitkári posztra. Az új főtitkár korábban a CIB Banknál, a HypoVereinsbanknál és a Budapest Banknál dolgozott, továbbá a Giro Zrt. ügyvezető igazgatói posztját is betöltötte.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.