Óriási késést okozott a meghibásodás a Wizz Airnél

Több mint félnapos késéssel indult el Londonból Budapestre egy Wizz Air-járat, mivel csütörtök este meghibásodott a gép – mondta el lapunk érdeklődésére a légitársaság annak kapcsán, hogy egy a szerkesztőségünkhöz eljuttatott olvasói levélből az derült ki, hogy a csütörtöki 20.25-ös budapesti járat nem szállt föl.

MNO
2011. 05. 13. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott olvasói levél szerint a Wizz Air London Lutonról Budapestre induló 20.25 órai járata nem szállt fel, és az emberek azóta is a reptéren vártak. Az utasok este 20 órától egészen péntek reggelig óránként azt hitték, hogy hamarosan indul a gép, ezért senki egy szemet sem aludt – derül ki a levélből.

Az MNO érdeklődésére a Wizz Air elmondta, hogy meghibásodás miatt nem tudott fölszállni időben a járat, de mostanra a problémát megoldották és elindulhattak az utasok Budapestre. Az esetleges kártérítés kapcsán kijelentették, hogy számla ellenében megtérítenek minden pluszköltséget. Sajnos más gépet nem tudtak biztosítani a kiesés miatt, ezért indulhatott el csak most a repülő.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.