Özil barátját hívja a Real

A Marca spanyol sportnapilap hétfői száma szerint a – hétvégén hetedik német bajnoki címét ünneplő – Borussia Dortmund labdarúgócsapata megállapodott a Real Madriddal, hogy Nuri Sahin tízmillió euró ellenében a királyi gárdához igazol.

MNO
2011. 05. 02. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 22 éves török középpályásnak – akinek értékét korábban húszmillió euróra becsülték – 2013-ban jár le a szerződése a dortmundi csapatnál, de a kilépési záradék lehetőséget ad rá, hogy előbb is távozhasson. Az átigazolást az is segítheti, hogy a Real Madridban játszó Mesut Özil és Nuri Sahin baráti kapcsolatban áll, továbbá Reza Fazeli személyében közös ügynökük van.

A török Zidane-nak is nevezett játékost két olasz – Internazionale, Napoli – és két angol együttes – Chelsea, Arsenal – is szeretné leszerződtetni. Sahin jelenleg sérült; két hete a Freiburg ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen szenvedett részleges ínszalagszakadást, s az orvosok becslése szerint a szezonban már nem léphet pályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.