Postán adták fel a szappanba rejtett drogot

Szappanba rejtve küldték a drogot egy nyírbátori fogvatartottnak – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 03. 12:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyírbátori őrzött szállásán fogva tartott hétfőn kapott tisztálkodási szereket a postán, és a szappan kábítószert tartalmazott – mondta Fülöp Gergely, a szervezet sajtószóvivője. A százados tájékoztatása szerint a csomag átadásakor annak tartalmát ellenőrizte a szállás szolgálatban lévő rendőre, aki gyanúsnak találta a szappan megbontott csomagolását. A főtörzsőrmester tüzetesebben megvizsgálta a szappant, és megállapította, hogy azt kettévágták, a belsejét kivájták, és az üregben egy tasak granulátumot rejtettek el. Az elsődleges vizsgálat alapján – folytatta a szóvivő – a négygrammnyi anyagról kiderült, hogy ópium származékú kábítószert tartalmaz.

A droggyanús anyagot szakértő vizsgálja, és a rendőrség kábítószerrel visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.