Rab László: Zuglói futam

MNO
2011. 05. 31. 6:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LMP ígéretes eredményt elérő jelöltje úgy nyilatkozott: nem lett volna szerencsés az MSZP-s kollégával közös plakáton szerepelni. Értjük ezt jól. Emlékszünk az országgyűlési választások időszakából arra, amikor Szanyi Tibor vagy Tóth József angyalföldi polgármester időben észlelte az MSZP-dizájnban leselkedő veszélyt. Mindketten be tudtak jutni a parlamentbe: szegfű nélkül. A zuglói eredményeket vizsgálva megakad az ember szeme a szabad demokraták csúfos szereplésén. A liberális párt utódszervezete ott kapott 0,7 százalékot, ahol pedig egy éve még SZDSZ-es polgármester, Weinek Leonárd irányította a kerületet. Vajon az ő munkájának bírálata van ebben a tragikus adatban vagy máshol kell keresnünk a megfejtést?

A teljes cikket itt olvashatják.

(Népszabadság, 2011. május 31.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.