Ronaldo: Hagyjuk a Barcelonát, játsszon csak magával

Cristiano Ronaldo szerint a következő szezonban egyből oda kellene adni a kupát a Barcelonának – a Real Madrid támadója ezt kedd este nyilatkozta, miután csapata az 1-1-re végződött visszavágóval kiesett az ősi riválissal szemben a labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében.

MNO
2011. 05. 04. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portugál sztár egyértelműen a bírót tette felelőssé a kiesésért, legfőképpen a második félidő elején, még 0-0-nál meg nem adott góljuk elvételéért volt bosszús. „A Barcelonát nagyon védik, ezért tudtuk, hogy valami történni fog – mondta az aranylabdás játékos. – Higuain gólja teljesen szabályos volt. Pique fellökött, és ráestem Mascheranóra. Azt azért jelezném, hogy ő Angliában sosem hempergett a földön, de itt sikerült megtanulnia a többiektől.”

Ronaldo kifakadása nagyban hasonlított a Real edzőjének, a pénteki meccsről eltiltott Jose Mourinhónak a 2-0-ra elveszített első mérkőzést követő nyilatkozatához, mert ő sem csupán a belga bírót okolta, hanem arra célozgatott, hogy a Barcát „felülről” segítik. „Biztosak voltunk benne, ha vezetést szereznénk, valamit majd kitalálnak, s úgysem juthatunk tovább. Nem jó ez a futballnak, s ha nem változnak a dolgok, talán jobb lesz, ha otthon maradunk, és hagyjuk a Barcelonát, játsszon csak magával” – jelentette ki Ronaldo.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.