Seszták Ágnes: Gyurcsány: Harcom

MNO
2011. 05. 05. 5:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harcának célja a kormány lejártása, az Orbán-gyûlölet ébren tartása és táplálása. Gyurcsány Ferenc is különleges anyagból gyúrt személy. Nincs párja a tekintetben, hogy nála az elképzelés és a megnyilvánulás között akkora a szakadék, mint a Himalája és a Mariana-árok között. Összevissza beszédeiben örökké a demokráciáról, az emberi méltóságról, a jogegyenlőségről, a köztársaság védelméről, a szerénységről vagy a másiknak megadott tiszteletről beszél. A valóságban önmagából kifordult, ijesztően monomániás egyéniséget mutat: átkozódik, fenyeget, gyalázkodik. Minden szava rögtönzés, hazudozás, feketítés, sértegetés. Hihetetlen, de nyíltan megfenyegette a Fidesz-kormány alkalmazottait, akikkel majd leszámol, akik mindannyian rossz minőségű emberek, a kormány pedig egy büdös szájszag. Nem tudni, hogy Blendaxszal vagy Elmexszel mos fogat, de tény, hogy létezik virtuális szájszag is, ami elől menekülni kell.

(Magyar Nemzet, 2011. május 5.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.