Sikertelen bankrablás Budapesten

Egy III. kerületi bankot próbált meg kirabolni egy férfi szerda délután, de végül csak az egyik alkalmazott pénztárcájával menekült el – tájékoztatott a rendőrség a honlapján.

MNO
2011. 05. 04. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Budapesten, a III. kerületi Bécsi úton található pénzintézetbe kora délután lépett egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi. Feltehetőleg fegyverrel követelte a bevételt az alkalmazottaktól, akik viszont azt közölték: követelését nem tudják teljesíteni, mivel a pénztár időzáras. A támadó ekkor elvette az egyik alkalmazott pénztárcáját, majd elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során lövés nem dördült, és senki nem sérült meg.

A bank biztonsági kamerája rögzítette a támadót – emelték ki. A felvétel alapján a támadó 40-50 év körüli, ősz bajuszú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor kék színű farmernadrágot, keki színű tavaszi dzsekit, sötét baseballsapkát, valamint sötét lencséjű szemüveget viselt. A BRFK rablási osztálya rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – írta a Police.hu.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.