Steinmetz Barnabás az elnökségben bizonyíthat

Beválasztották az elnökségbe az Olimpiai Bajnokok Klubjának hétfői közgyűlésén Steinmetz Barnabást.

MNO
2011. 05. 30. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó a tavaly novemberben elhunyt Polyák Imre, olimpiai aranyérmes birkózó megüresedett helyét foglalta el a testületben. Schmitt Pál köztársasági elnök a közgyűlést levélben üdvözölte, amelyet Dömötör Zoltán elnök olvasott fel: „Változatlanul az olimpiai család tagjának vallom, érzem magam és sajnálom, hogy ezúttal nem lehetek jelen” – írta az államfő, majd elismeréssel állapította meg, hogy a bajnokok igazi szolidaritással, példamutatással igyekeznek népszerűsíteni az olimpiai mozgalmat, jó példával elöl járva mozgásra, egészséges életmódra és nem utolsósorban sportszerűségre a fair play szellemének követésére ösztönzik utódaikat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.