Szórakozásból dobták le a pezsgősüveget + Videó

Két kiskorú, egy fiú és egy lány dobta le egy tatabányai tízemeletes ház tetejéről március 7-én azt a pezsgősüveget, amelytől életveszélyesen megsérült egy kislány. A rendőrség kedden csak annyit közölt, hogy az életkoruk miatt nem büntethető elkövetők – szüleik jelenlétében – tettek részletes beismerő vallomást.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/781643" target="_blank"><strong>• Pezsgősüveggel okoztak súlyos sérülést, megtalálták őket</strong></a>

MNO
2011. 05. 04. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a HírTV felvételét!


A 12 éves lány végig a nyomozók látókörében volt, több alkalommal keveredett ellentmondásba, így vonta magára a rendőrség figyelmét. Beismerte, hogy a bűncselekményt egy 11 éves fiúval követte el, hasonló korú társaik elől mentek fel az épület tetejére. Először véletlenül löktek le egy üveget a tízemeletes házról, de mivel „tetszett nekik”, ahogyan az üveg szétrobban az aszfalton, ezért két pezsgősüveget kerestek és elhatározták, hogy mindkettőt ledobják a tetőről.

A 11 éves fiú meggondolta magát, nem akarta végrehajtani a cselekményt, a lány azonban megtette, ekkor még úgy tűnt, nincs senki az épület alatt. Miután sikítást hallottak, igyekeztek elmenekülni a helyszínről. Megállapodtak abban, hogy sem a szüleiknek, sem az iskolatársaiknak nem mondják el tettüket. A rendőrség gyakorlatilag lezárta az eljárást, az ügyet átadják a gyámügynek – jelentette a Hír TV tudósítója.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.