Több milliárd forintos megrendelést kaphat a Rába

Több milliárd forintos katonaijármű-megrendelést készül adni a Rábának a honvédelmi tárca; az idei megrendelés a tavalyinál nagyobb értékű lesz, előkészítése folyamatban van – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter újságíróknak csütörtökön Győrött.

MNO
2011. 05. 13. 12:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tárcavezető a Rába technológiai centrum és kísérleti vizsgálati központ átadását követően újságírói kérdésre válaszolva közölte: az együttműködést folytatni kívánják a hosszú évek óta tartó gépjármű-beszerzési program keretében. Tény viszont, hogy a gazdasági nehézségeknek, a költségvetési elvonásoknak a fejlesztések, az új beszerzések a legfőbb kárvallottjai – tette hozzá Hende Csaba. A honvédelmi tárca az anyagi lehetőségek függvényében rendel a Rábától különböző típusú járműveket – jegyezte meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.