Többen mennek nyaralni

Tavaly az Európai Unió (EU) állampolgárainak 68 százaléka döntött úgy, hogy nyaralni megy, 3 százalékkal több, mint egy éve, ami mindenképpen jó hír a turizmusnak, az uniós nemzetgazdaságok életében egyre fontosabb szerepet betöltő ágazatnak – hangsúlyozta pénteken Antonio Tajani, az Európai Bizottság alelnöke a magyar soros elnökség égisze alatt Budapesten megrendezett európai turisztikai konferencia sajtótájékoztatóján.

MNO
2011. 05. 13. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tajani, aki az EU iparért és vállalkozáspolitikáért felelős biztosa is egyben, köszönetet mondott azért, hogy Magyarország a fél év során kiemelt témaként kezeli az idegenforgalom fejlesztésének és támogatásának kérdését. A Magyar Turizmus Zrt. közreműködésével megrendezett konferencia fókuszában a fenntartható és felelős turizmus, valamint az életminőség javítása áll.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.